Trilak Héra Ceramic, Trinát, Héra Gold, Héra Prémium Clean&Style és Dryvit termékek értékesítése Budapest, 13.kerület (XIII.kerület)

Héra Ceramic értékesítése Budapest, 13.kerület (XIII.kerület)

A Héra Ceramic speciális mikrokerámia-gyöngy tartalmának köszönhetően a legellenállóbb Héra beltéri falfesték. A kerámia technológia kimagasló mosás- és dörzsállóságot biztosít a felületnek, így téve azt foltmentesen tisztíthatóvá és fertőtleníthetővé. A Héra Ceramic falfesték hidrofób alkotórészei révén vízlepergető bevonatot képez, miközben innovatív kötőanyag szerkezete kiváló páraáteresztő tulajdonságot biztosít. A hipoallergén, selyemmatt felület exkluzív színmegjelenést kölcsönöz otthonának.

Héra Gold értékesítése Budapest, 13.kerület (XIII.kerület)

Kiemelkedő fedőképességű, fehér, matt falfesték. A matt bevonat esztétikus megjelenést ad. A fal természetes légzését nem akadályozza.

Héra Prémium Clean&Style Budapest, 13.kerület (XIII.kerület)

Dörzsölés, és mosásálló beltéri falfesték. Hidrofób alkotóelemei vízlepergetővé teszik a bevonatot, kimagaslóan szennyeződés-, dörzsölés- és mosásálló!

THERMOTEK Dryvit Budapest, 13.kerület (XIII.kerület)

Kapart vagy dörzsölt struktúrájú, különböző szemcseméretben gyártott, színkeverőgéppel színezhető vékonyvakolat. Kötőanyaga módosított akrilát diszperzió.

Kapcsolat

Újpesti festéküzletünk elérhetőségei:

Cím: 1041 Budapest, Görgey Artúr utca 2.
Telefon: +36 20 299 6710
E-mail: info@szintezisbau.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntekig: 6-18-ig
Szombat: 6-15-ig

Tátra utcai festéküzletünk elérhetőségei:

Cím: 1136 Budapest, Tátra u. 15/b.
Telefon: +36 20 424 0600
E-mail: info@szintezisbau.hu

Nyitva tartás:

Hétfőtől-Péntek: 6-18-ig
Szombat: 7-15-ig