Szakembereink

Generálkivitelező

József
Generálkivitelező

2003 óta tevékenykedem az építőiparban.Ez idő alatt több családi házat is felépítettünk alaptól a tetőig.Ezen kívül rengeteg tetőt,  lakásfelújítást és egyéb építőipari munkákat is elvégeztünk.
Számomra mindig a legfontosabb szempont a megrendelőim  elégedettsége és az egyedi igényeik és ötleteik megvalósítása. Úgy gondolom, hogy nincs lehetetlen feladat amit ne lehetne megoldani! Munkáimat a precízitás és a minőség jellemezi.

Dániel
Generálkivitelező

6 éve foglalkozom lakásfelújításokkal elsősorban Budapesten és környékén. A szimpla tisztasági festéstől a generálkivitelezésig minden belsőépítészeti munkát tudunk vállalni. Főbb területeink: festés, mázolás, gipszkartonozás, hidegburkolás, melegburkolás (laminált parkettázás, parkettacsiszolás) valamint kőműves munkàk.
Amennyiben azt kívánják teljes körű generálkivitelezés, villany, víz, gáz szereléssel.

Endre
Generálkivitelező

1977 óta foglalkozom építőipari munkálatokkal.
Az elmúlt évtizedek alatt a számtalan lakás- és ház felújítás, generál kivitelezés által szereztem kellő gyakorlatot és tapasztalatot valamint elegendő referenciát.
Minden esetben kiemelt figyelmet fordítok arra, hogy munkám a Megrendelő által támasztott igényeknek  maradéktalanul megfeleljen – legyen az teljes körű felújítás  A-Z-ig vagy akár csak tisztasági festés.
Számomra  legfontosabb szempont a precíz, korrekt munkavégzés mellett a minőségi anyagokkal történő garanciális kivitelezés, valamint a szerződésben leírt megállapodások és határidők  vállalása.
Alapelvem:  MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

Épületgépész

Roland
Épületgépész

2006 óta vagyok a szakmába, Épületgépész technikusi végzettségem valamint műszaki biztonsági felülvizsgálói jogosultsággal
rendelkezem. Jelenleg partnere vagyok az NKM Közművek Földgázhálózati cégének, az ÉMI Non Profit Kft által kiállított minősítéssel rendelkezem, kémény kivitelezésre vonatkozóan.
Alábbi munkában tudok segíteni: Víz-, gáz-, központi fűtés és kémény kiépítése, egyedi kémények kiépítése valamint kandallók beépítése.

Asztalos munkák

Ádám
Asztalos

10 éve foglalkozom intenzíven bútor gyártással, de már gyermekkorom óta tanúsított szenvedélyes vonzalmam a bútor iránt.
Tudom, hogy egy bútor nem csak attól jó, hogy különleges megoldásokkal ruházzák fel, valamint szépnek látják, hanem attól is, hogy tulajdonosa hosszú időn át, elégedetten használja. Ezt elérni csak úgy lehet, ha a megrendelő az első perctől be van vonva a tervezésbe, igényei nyitott fülekre találnak, vágyai megvalósulnak a kivitelezés során.
Talán ennek a szemléletnek is köszönhető, hogy évről évre egyre több megrendelést nyerünk el az elégedett vásárlók ajánlásával.

Festés, mázolás

Zsolt
Festő

20 éve dolgozom aktívan, mint szobafestő. Profilom az egyszerű tisztasági festés, mázolás, tapétázás, vagy akár egy lakás teljes arculatának megváltoztatása díszítő elemekkel, modern festési eljárásokkal. Célom a megrendelő teljes elégedettsége és ötletei megvalósítása, hogy a lakása saját ízlésének megfelelő otthon legyen.

Galéria

Kapcsolat

Elérhetőség

Telefon: +36 20 299 6710

Ajánlatot kérek

[contact-form-7 id=”4″]