Dulux festékek, Sadolin festékek, termékek értékesítése Budakalász

Dulux festékek Budakalász

Dulux Trade Weathershield Plus homlokzatfesték bázis
 • Hosszantartó védelem

Dulux Trade Weathershield Silicon Plus homlokzatfesték bázis Budakalász

 • Hosszantartó védelem

Dulux EasyCare

 • Ellenáll a foltoknak

Dulux A Nagyvilág Színei

 • Kiváló színtartósság

Dulux EasyCare

 • Ellenáll a foltoknak

Dulux EasyCare falfesték bázis

 • Ellenáll a foltoknak

Dulux A Nagyvilág Színei

 • Kiváló színtartósság

Dulux Perfect Matt falfesték bázis

 • Kiváló fedőképesség

Dulux EasyCare Tiszta fehér

 • Ellenáll a foltoknak

Dulux Latex Matt

 • Hosszantartó fehérség

Dulux Acryl Matt

 • Hosszantartó fehérség

Dulux Classic White

 • Könnyű felhordás

Dulux zománc festékek Budakalász

Dulux Rapidry Satin Matt

 • Vízbázisú

Dulux Resist Satin

 • Könnyű felhordás

Dulux Resist Gloss Budakalász

 • Könnyű felhordás

Sadolin termékek Budakalász

Sadolin Extreme Budakalász

A Sadolin Extreme kültéri vízbázisú, gyorsan száradó, extra tartós selyemfényű lazúr. StayClean® Technology: Öntisztuló bevonat. A StayClean® technológiával kezelt felületekről a vízcseppek (pl.: eső) hidrofil hatás révén legördülnek. Magukkal sodorják a felületre rakódó környezeti szennyeződéseket (kosz, por), amelyek így nem tudnak megtapadni a bevonaton. Az aktív részecskék segítségével öntisztuló felület, így amellett, hogy tisztább és esztétikusabb,

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
PUHAFÁBÓL ÉS KEMÉNYFÁBÓL KÉSZÜLT KÜLTÉRI MÉRETTARTÓ FASZERKEZETEK (AJTÓ, ABLAK, ZSALUGÁTER), HOMLOKZATI BORÍTÁS, OROMDESZKA, ERKÉLYKORLÁT, FAKERÍTÉS, KERTI BÚTOR.

Sadolin Classic Aqua Budakalász

A vizes bázisú lazúrok új generációja! Sadolin Classic Aqua ÚJDONSÁG! A Sadolin Classic Aqua a Balance Technology révén egyesíti a vizes és oldószeres termékek előnyét; extra hosszú nyitott idő (sokáig eldolgozható), de gyors száradás és kiemelkedő tartósság. Kültéri vizes bázisú, gyorsan száradó selyemfényű vékonyrétegű impregnáló lazúr. Mélyen beszívódik a fába, ezáltal tökéletesen kiemeli a fa

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
KÜLTÉRI, KEZELETLEN FAFELÜLETEK. / PUHAFÁBÓL ÉS KEMÉNYFÁBÓL KÉSZÜLT KÜLTÉRI FASZERKEZETEK (AJTÓ, ABLAK, ZSALUGÁTER) HOMLOKZATI BORÍTÁS, OROMDESZKA, ERKÉLYKORLÁT, FAKERÍTÉS, FABÚTOR. NEM ALKALMAS JÁRÓFELÜLETRE!

Sadolin Velvet gyorsan száradó lazúr bázis.Legalább 50 %-ban természetes, megújuló alapanyagokból készült, természetes faolajat tartalmaz. Soft Touch formulája révén a felület bársonyos tapintású.

Sadolin Base

A Sadolin Base a kültéri fafelületek színtelen alapozója. Mélyen behatolva a fába tartósan védi a fát az időjárás igénybevételével szemben, véd a farontó gombák, a kék elszíneződést okozó gombák és rovarkártevők ellen. Fokozza a lazúr tapadását a fához; a Sadolin Base az Extra, UV Extra és Terrace alapozója.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
KÜLTÉRI, KEZELETLEN FAFELÜLETEK.

Sadolin Base Plus HPA Sadolin Base Plus HP a kültéri fafelületek színtelen alapozója. Mélyen behatolva a fába tartósan védi a fát az időjárás igénybevételével szemben, véd a farontó gombák, a kék elszíneződést okozó gombák ellen. A Sadolin Base Plus fokozza a lazúr tapadását a fához. A vizes bázisú Sadolin lazúrok és fafestékek (Plus, Superdec) alapozója.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
KÜLTÉRI, KEZELETLEN FAFELÜLETEK.

Sadolin YachtA Sadolin Yacht külső fafelületek kezelésére alkalmas csúcsminőségű, magasfényű oldószeres lakk, amely az UV-sugárzásnak ellenálló adalékot is tartalmaz. Alkalmas minden külső fafelület kezelésére a vízvonal felett. A fafelületnek rendkívül hosszú ideig védelmet biztosít, a felület csak ritkán igényel karbantartást. A Sadolin Yacht ellenáll az időjárás okozta kopásnak, a napsugárzásnak, a csapadéknak, a tengervíznek és a

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
KÜLÖNFÉLE VÍZNEK, NAPFÉNYEK ÉS IDŐJÁRÁSNAK FOKOZOTTAN KITETT FAFELÜLETRE.

Sadolin Superdec fafesték

A Sadolin Superdec Fafesték vizes bázisú, selyemfényű, fedő hatású bevonatot adó fafesték, kül- és beltéri felhasználásra. Víztaszító, nagyon rugalmas bevonatot ad, nem repedezik meg, nem pereg le. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben. A Sadolin Superdec Fafestéknek nincs kellemetlen szaga és könnyen felhordható.

FELHASZNÁLÁSI TERÜLET:
PUHAFÁBÓL ÉS KEMÉNYFÁBÓL KÉSZÜLT KÜL- ÉS BELTÉRI FASZERKEZETEK (AJTÓ, ABLAK, ZSALUGÁTER) HOMLOKZATI BORÍTÁS, OROMDESZKA, ERKÉLYKORLÁT, FAKERÍTÉS, FABÚTOR.

Sadolin Classic Budakalász

HPA Sadolin Classic HP kiváló minőségű, alkidgyanta bázisú, oldószeres, nyitott pórusú, beszívódó, dekoratív kültéri selyemmatt vékonylazúr nem mérettartó faszerkezetekre. Válassza a Sadolin Classic HP-t. ÚJDONSÁG!: Már gazdaságos 5 literes kiszerelésben is!

Sadolin UV Extra

A Sadolin UV Extra színtelen, átlátszó kültéri lazúr, tartós védelmet biztosít a fának akkor is, ha a fa natúr színét szeretnénk megőrizni. A Sadolin UV Extra kültéri lazúr, kiemelkedő UV-védelmet nyújt. Speciális összetevői révén tökéletesen védi a fa felületét pigmentek nélkül is, így megőrizhető a fa natúr színe maximális védelem mellett.

Sadolin Plus Budakalász

A megújult Sadolin Plus 3 órán belül esőálló bevonatot képez, így kevésbé optimális körülmények között is használható! A Sadolin Plus selyemfényű, kül- és beltéri, vizes bázisú vastaglazúr. Puhafa és keményfa felületek bevonására alkalmas. A Sadolin Plus mélyen beszívódik a fába, nincs kellemetlen szaga. Kiemelkedően ellenáll az UV-sugárzásnak. Hosszantartó védelmet biztosít az időjárás okozta igénybevétellel szemben.