Falfestékek

Kültéri és beltéri falfestékek széles skálája!

A megfelelő falfesték kiválasztása nem is olyan egyszerű feladat, mint gondolnánk. A tökéletes falszín kiválasztásánál sok szempontot kell figyelembe venni. Fontos, hogy a meglévő színekkel harmonizáljon az új árnyalat. Egy rosszul megválasztott falfesték szín nagyon sokat ronthat az összképen. Nem titok, hogy a színek képesek befolyásolni hangulatunkat. Vannak, amik melegséget árasztanak, megnyugtatnak, vannak, amik energiával töltenek fel és olyanok is akadnak, amelyek túlzott használata nagyon zavaró tud lenni.

Nem mindegy az sem, hogy melyik helyiségbe szánjuk a kiválasztott falfestéket. Egy hálószoba ugyanis egész más színvilágot követelhet meg, mint akár egy nappali vagy fürdőszoba. A színezni kívánt falfelület nagyságát sem lehet figyelmen kívül hagyni, megeshet ugyanis, hogy egy szín kis felületen csodásan mutat, míg egy nagyobb felületen már jóval kevésbé esztétikus. Megint más a helyzet, ha a ház külső festéséről van szó. Itt még óvatosabban kell bánni a színekkel!

Cégünk csak minőségi falfestékeket kínál Önnek!

„Lélegző” falak otthonában

Felújítást tervez, de nem tudja, melyik falfestéket válassza? Szeretne egészséges otthont varázsolni családja számára?
A Lotz Falfesték Kereskedés Kft. segít Önnek!

Miért érdemes a lélegző falfestékek mellett dönteni?

A penészgombák megtelepedésének kedvező terepet nyújt a párás levegő. A számukra ideális környezetben pillanatok alatt képes elszaporodni a kártékony penészgomba, mely komoly egészségkárosító hatással bír. A penész ellen többféle módszerrel lehet védekezni, a megfelelő nyílászáró kiválasztásától, a kereszthuzatos szellőztetésen át egészen a lélegző falfestékekig. A Lotz Falfesték Kereskedés Kft. elárulja Önnek, hogy mit kell tudni a lélegző falfestékekről!

Amennyiben a választott falfesték páráteresztő, azt a csomagoláson feltüntetik. Fontos figyelembe venni, hogy a lélegző falfestékek felhordása előtt az alatta lévő réteget minden esetben el kell távolítani, hiszen az gátolhatja annak hatását.

Válassza a lélegző falfestéket és az egészséges otthont!

Kérdése van? Forduljon bizalommal munkatársainkhoz, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Trükkök falfestéshez

Építkezik, felújít vagy egyszerűen csak unja otthona színeit? A falfestés akár saját kezűleg is lebonyolítható, csupán be kell szerezni a szükséges felszerelést, valamint érdemes utánajárni a különféle technikáknak és praktikáknak.

Az alábbiakban néhány hasznos tanáccsal szeretnénk megkönnyíteni minden vállalkozó szellemű lakástulajdonos dolgát, melyek talán még azok számára is hasznosak lehetnek, akik nem először fogják kezükbe az ecsetet.

  • Az anyag és eszközlista összeállítása után érdemes utánajárni, mennyi réteg terheli már a festendő falfelületet. Négy-öt réteg esetén ajánlott lekaparni a felületet vagy olyan modern, diszperziós festéket használni, mely vékony rétegben is fed és jól tapad.
  • A fal lemosásával nem csak a szennyeződésektől, de a fölösleges festékrétegtől is megszabadulhatunk, ne sajnáljuk hát használni a spatulát vagy a hőlégfúvó pisztolyt.
  • A festékek színezésénél a színező pasztát előbb oldjuk fel, majd teaszűrőn keresztül adagoljuk a festékbe, így elkerülhetjük, hogy nagyobb szemcsék kerüljenek bele, foltosodást eredményezve.
  • A mennyezet festésével kezdjük, csepegés mentes festékkel, ezután jöhetnek a falak. Mindig folyamatos, egymást fedő sávokat húzzunk.

Keressen fel minket kérdéseivel, egyéni igényeivel, munkatársaink készséggel segítenek Önnek!

Kérem, tekintse meg az aktuális színválasztékot üzletünkben és mi kikeverjük Önnek!